Projekt- och förändringsledare inom energisektorn

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Description

Projektledare/förändringsledare inom energisektorn

Att skapa värde genom människor och stötta företag till att öka kundupplevelsen och bli genuint kunddrivna är det bästa vi vet inom Centigos affärsområde Change & Customer Excellence. Delar du vår passion? Vill du stötta några av Sveriges främsta varumärken och samtidigt bli en del av vårt entreprenöriella, platta och ambitionsdrivna team? Bra! Vår ambition är nämligen att hitta nästa nyckelspelare som vill vara med och utveckla oss vidare, främst inom energisektorn.


Vad vi gör

Vi jobbar som projektledare i implementations- och digitaliseringsprojekt i olika branscher. Fokus för våra erbjudanden och vår kompetensutveckling är effektdriven förändringsledning och kunddriven affärsutveckling.


Vi växer och söker fler kollegor som vill jobba inom energisektorn

Förmågan att kunna förändras och utvecklas utan att förlora momentum är i dag den viktigaste faktorn för ett framgångsrikt företag. Energisektorn står inför flera utmaningar som exempelvis kompetensförsörjning, kommande lagkrav, effektivisering av interna processer och behov att jobba mer kund- och datadrivet. Vi söker nu dig som vill vara med och göra skillnad i energisektorn, som projekt-/förändringsledare i implementations- och digitaliseringsprojekt.


Din profil

Om Centigo

Centigo är ett konsultbolag som vägleder företag och organisationer genom affärskritisk och tvärfunktionell förändring. Vi har kompetensen, erfarenheten och drivet för att hjälpa våra kunder genom alla faser av utvecklingsprocessen; från rådgivning och analys av förbättringsmöjligheter till utformning och genomförande av dessa. Med utgångspunkt i uppdragsgivarens specifika behov och förutsättningar strävar vi efter att tillsammans med kunden skapa framgångsrika företag där affärer, medarbetare och teknik mår bra – vi kallar det Business Wellness.


Varför Centigo?

Vi lever som vi lär och är som bolag värderingsstyrda och tror att en stark kultur bygger starka företag. Vi bygger en långsiktig verksamhet baserad på en genuin tro på människan och dess förmågor. Hos oss kan du kombinera entreprenörskap med professionalism. Vi tror på individens egen förmåga att ständigt utvecklas och växa genom att ta eget ansvar. Vi är ett svenskt partnerägt och oberoende bolag, vilket möjliggör realiseringen av vår egen ambition. Våra medarbetare är ovanligt engagerade människor med en unik kombination av spetskompetens och förändringskraft och vi har idag 270 medarbetare i Stockholm. Vi har lyckats oerhört väl på vår hemmamarknad och ser stor potential internationellt. Hos oss får du alla möjligheter att bidra till vår fortsatta framgång.


Centigo - Ovanligt engagerade människor


Är du redo för ett annorlunda managementkonsultbolag?

Apply for this job