Management Consultant Centigo Retail

Stockholm, Stockholm County, Sweden

Description

Vill du arbeta med ovanligt engagerade människor i en miljö som präglas av digitalisering, transformation, innovation, entreprenörsanda och kollektivt ledarskap? Vi på Centigo Retail arbetar tillsammans med några av Sveriges största varumärken inom Retail/FMCG och med branschens främsta talanger.

Vilka är vi?

Vi kännetecknas av stark retail kompetens, bra sammanhållning och en exceptionell leveransförmåga. Utifrån ett helhetsperspektiv utvecklar vi tillsammans med våra retail och FMCG kunder spänstiga och välmående organisationer och företag med varaktig konkurrenskraft.

Vi levererar projekt, från strategi till operationell implementering både inom verksamhet och IT, med strålande resultat. Våra kunder menar att Centigos leveranser är branschledande, vilket påvisas årligen genom mätning av Net Promotor Score (NPS).

Vi eftersträvar alltid att vara det bästa växthuset för människor och idéer, där alla når sin fulla potential. Vi tror inte på chefer, hierarkier och detaljstyrning. Istället arbetar vi med nätverksledarskap där vi coachar varandra och där samtliga medarbetare tar maximalt ansvar. Tillsammans har vi skapat det företag vi alltid velat arbeta på och som kunderna vill samarbeta med, från strategi till resultat!

Nyfiken på att få en känsla för vår kultur och de härliga människorna som gör Centigo till en topprankad arbetsplats? Följ oss på: Facebook, LinkedIn & Instagram!


Vad vi gör:

Centigo Retail stödjer våra kunder i deras förändringsresa med fokus på affär, digitalisering och konsument. Vi finns med från strategiska frågeställningar, affärsutveckling, till genomförande i den operationella implementeringen både inom verksamhet och IT-dimensionen. Projekten utförs tillsammans med våra kunder och utgår alltid från deras unika affärslogik, behov och mål.


Vem är du?

Vi tror att du vill arbeta i en platt organisation, ta ansvar för din individuellt anpassade utvecklingsplan, samt att driva din egen ambition. Om du anser att dessa aspekter är viktiga i en företagskultur så kommer du att trivas hos oss. Som person gillar du högt tempo och har en mycket god initiativförmåga. Du är en prestigelös lagspelare som med lätthet samarbetar och kommunicerar med olika intressenter. Därtill önskar vi att du har:

En utbildning som civilingenjör/civilekonom (eller likvärdig utbildning).

Du har minst 2 års erfarenhet från att ha arbetat som konsult, i rollen som t.ex. Management Consultant, Project Manager eller Business Analyst.

Positivt om du har minst 2–4 års erfarenhet av att leverera projekt inom Retail/FMCG från till exempel ett eller flera av följande områden: e-handel, CRM/kundlojalitet, IT-management, customer journey, pris- och kampanjprocesser, sortiment och inköp, upphandling och implementering av Retail-system, BI/kunddata-analys, distribution och logistik.

Du är behärskar svenska språket flytande i tal och skrift då merparten av våra retail och FMCG kunder har svenska som företagsspråk och därmed kräver detta av oss.

Men viktigast är att du har konsulterfarenhet och ett stort intresse för retail/FMCG.

Så här söker du:

Det är enkelt att söka till oss och processen är helt mobilanpassad (förutsatt att du har LinkedIn)! Svara på ett par frågor och bifoga CV eller LinkedIn-profil. Du kommer att få ett initialt svar inom en vecka. Urval och intervjuer sker löpande. Uppstart sker enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Något du undrar över?

Kontakta Elin Vallgårda, [email protected], 073 - 626 78 53


Erbjudanden från rekrytering och reklamleverantörer undanbedes vänligen.

Buzzwords: Business Analyst, Management Consultant, E-handel, Digitalisering, FMCG, Digital
Transformation, Omni channel, Business logic, Merchandise, Pricing, Inköp,
Sortimentsutveckling, Business transformation, Business Intelligence, IT Retail Management,
CRM, Kundinsikter, Customer insights, Fackhandel, Detaljhandel, Digital strategy, Project
Management, Managementkonsult, E-commerce, IT management, Consultant, Konsult, Projektledning, Retail, Handel

Apply for this job