Centigo - framtidens konsultbolag - söker Managementkonsulter

Stockholm County, Sweden

Description

Vill du jobba på ett företag som drivs helt utan chefer och som ger dig möjlighet att utvecklas utifrån din ambition? Vi söker dig som vill vara en del av en ambitionsdriven kultur som präglas av entreprenörsanda där du får vara med och skapa värde i utmanande förändringsinitiativ hos våra kunder.

Digitalisering, globalisering och krav på hållbart företagande är några av anledningarna till att det idag finns ett stort tryck på företag och organisationer att ständigt utvecklas. Vinnarna transformerar sin bransch samtidigt som de ökar sin lönsamhet och konkurrenskraft. Att svara mot de snabba förändringar som sker i företagets omvärld kräver ofta en teaminsats där majoriteten av organisationens funktioner och kompetenser är involverade. Vi utmanar etablerade tankesätt och hjälper våra kunder att skapa framgångsrika och spänstiga företag – från strategi till operationell implementering.

På Centigo har vi skapat en kultur där beslut fattas så nära individen som möjligt. Detta innebär att vi är lyhörda för dina ambitioner och förväntar oss att du har viljan att växa som konsult och individ. Vi ska vara det bästa växthuset för människor och idéer där alla kan nå sin fulla potential. Vi tror inte på chefer, hierarkier och detaljstyrning. Istället arbetar vi med nätverksbaserat ledarskap där vi coachar och utvecklar varandra.

Vi vill träffa dig som inspireras av att medverka till förändring i små och stora organisationer. Du tänker innovativt och förstår hur förändringsarbete påverkar människor och grupper, processer, teknik och affärsmodeller. Om du letar efter en plats som värderar din nyfikenhet, passion och lust att lära samt söker en kultur där du uppmuntras till att ta eget ansvar för din utveckling är du en potentiell framtida medarbetare hos oss. Du har en utvecklad känsla för affärer och stimuleras av en delvis prestationsbaserad ersättningsmodell och av en stor möjlighet att påverka både din egen och Centigos utveckling.

Vi söker dig som har mellan två och nio års erfarenhet efter avslutade studier med en professionell managementkonsultskolning i grunden. Du har erfarenhet från att identifiera förändringsbehov eller arbeta i kundnära IT- och verksamhetsprojekt, gärna i ledande roller. Du har en relevant akademisk examen och delar våra grundläggande värderingar och ambitioner. Vi ser gärna att du har kompetens och erfarenhet inom ett eller flera av våra aktuella erbjudanden som du kan läsa om på Centigo.se. Du behöver kunna arbeta obehindrat med både svenska och engelska som arbetsspråk i våra kunduppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du söker enklast tjänsten via länken nedan där du snabbt och enkelt bifogar antingen ditt CV eller din LinkedIn-profil. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Centigo

Vi vitaliserar företag genom förändring. Förmågan att kunna förändras och utvecklas utan att förlora momentum är idag den viktigaste faktorn för ett framgångsrikt företag. Centigo är ett konsultbolag som vägleder företag och organisationer genom kritiska förändringsprojekt. Vi har kompetensen, erfarenheten och drivet för att hjälpa våra kunder genom alla faser av utvecklingsprocessen; från rådgivning och analys av förbättringsmöjligheter, till utformning och genomförande av dessa. Med utgångspunkt i uppdragsgivarens specifika förutsättningar, strävar vi efter att tillsammans med kunden skapa framgångsrika företag där affärer, medarbetare och teknik mår bra – vi kallar det Business Wellness.

Vi är ovanligt engagerade människor med en unik kombination av spetskompetens och förändringskraft och har idag cirka 260 medarbetare. Vi bygger en långsiktig verksamhet baserad på en genuin tro på människan och dess förmågor. Vi är ett svenskt partnerägt och oberoende bolag vilket möjliggör realiseringen av vår egen ambition.

Apply for this job