Centigo söker konsult med inriktning mot finansiell sektor

Stockholm, Stockholm County, Sweden · Centigo

Description

Centigo fortsätter att växa med god lönsamhet och söker nu nya medarbetare till den affärsenhet som fokuserar på den finansiella sektorn. Du kommer tillsammans med ditt team att utveckla våra kunders affärer. Som en del av Centigo får du möjlighet att växa i en professionell och entreprenöriell miljö utifrån dina egna ambitioner och med stöd från drivna kollegor.

Din erfarenhetsnivå

· Cirka 3-10 års erfarenhet av projektbaserat arbete, varav minst 2 års konsulterfarenhet

· Relevant akademisk examen, t.ex. Civilingenjör, Civilekonom eller systemvetare

· Erfarenhet från IT-relaterade projekt i ett brett perspektiv (tex. inom något av följande projektledning, test, krav, agil verksamhetsstyrning)

· Erfarenhet från ett eller flera av följande områden: Affärsstrategi, entreprenörskap, IT-implementering, regelverk (t.ex. GDPR, MiFID, Basel, AML, Fatca), processutveckling, IT- och teknikstrategi, affärsutveckling, betalningslösningar, transformation, analys, finansiell sektor, fintech

· Stort intresse för digitaliseringens möjligheter och utmaningar

· Ett stort inre driv och en ambition att ta mycket eget ansvar

Om oss

Vårt team fokuserar på de möjligheter och utmaningar som moderna organisationer står inför i en allt mer snabbrörlig värld. Vi utvecklar kundaffärer utifrån en rad olika metoder och tekniker, från klassisk digitalisering till blockchain. Vi tar inte bara fram strategier utan omsätter dem även i mätbar handling, alltid i nära samarbete med våra uppdragsgivare. Många av oss har en bakgrund inom finansbranschen men vi omsätter vår kunskap och våra metoder även i andra industrier.

Vi kan fintech och förstår de utmaningar våra klienter står inför när det gäller ofrivillig såväl som frivillig digital transformation. Vi utmanar företag inom områden som betalningslösningar, IT-strategier, regelverk samt allmän affärsutveckling och brinner för att få lära oss något nytt varje dag.
Vem vi vill träffa

Vi vill träffa dig som inspireras av att medverka till förändring i små och stora organisationer. Du tänker innovativt och förstår att förändringsarbete tar tid och kräver förståelse för människor och grupper såväl som processer, teknik och affärsmodeller. Att arbeta i en platt organisation, ta ansvar för den egna utvecklingen är för alla på Centigo en självklarhet och en grundpelare i företagskulturen.

Om du letar efter en plats som värderar din nyfikenhet, passion och lust att lära samt söker kollegor som tänker både fritt och strukturerat är du en potentiell framtida medarbetare hos oss.

Låter detta som en spännande utmaning för dig?
Du söker tjänsten via länken nedan där du snabbt och enkelt bifogar ditt CV eller din LinkedIn- profil. Urval och intervjuer sker löpande och uppstart sker enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Erbjudanden från rekrytering och reklamleverantörer undanbedes vänligen.

Apply for this job