Managementkonsulter inom statlig förvaltning samt hälso- och sjukvård

Stockholm, Stockholm County, Sweden · Centigo

Description

Vill du jobba på ett företag som drivs helt utan chefer och som ger dig möjlighet att utvecklas utifrån din ambition? Centigos fokus på statliga myndigheter samt hälso- och sjukvård fortsätter och vi söker konsulter som brinner för- och vill utvecklas inom dessa områden. Vi söker dig som vill vara med och skapa värde i utmanande förändringsinitiativ hos våra kunder.

Centigo söker nu managementkonsulter som vill vara med i vår satsning inom statliga myndigheter, verk och hälso- och sjukvård. Du har kompetens och erfarenhet som verksamhetsutvecklare, IT-arkitekt, utredare, kravanalytiker eller annan liknande roll i utvecklingsarbete. Du har en bakgrund som konsult och ledare med ett operativt ansvar för din enhet eller från en roll som projektledare med ett tydligt leveransansvar. Vi tror att du arbetat inom landsting, kommun, myndighet och/eller på konsultbolag med inriktning mot hälso- och sjukvård eller offentlig sektor.

Vi ser att du har en relevant akademisk examen, ingenjör eller ekonom. Du behöver kunna arbeta obehindrat med både svenska och engelska som arbetsspråk i våra kunduppdrag.

På Centigo har vi skapat en kultur där beslut fattas så nära individen som möjligt. Detta innebär att vi är lyhörda för dina ambitioner och förväntar oss att du har viljan att växa som konsult och individ. Vi ska vara det bästa växthuset för människor och idéer där alla kan nå sin fulla potential. Vi tror inte på chefer, hierarkier och detaljstyrning. Istället arbetar vi med nätverksbaserat ledarskap där vi coachar och utvecklar varandra.

Du söker enklast tjänsten via länken där du snabbt och enkelt bifogar antingen ditt CV eller din LinkedIn-profil tillsammans med en kort motivering på svenska. Vi ser fram emot att höra från dig! Är du nyfiken och har frågor får du gärna kontakta Hans Jonsson via [email protected]

Om Centigo

Vi vitaliserar företag genom förändring. Förmågan att kunna förändras och utvecklas utan att förlora momentum är idag den viktigaste faktorn för ett framgångsrikt företag. Centigo är ett konsultbolag som vägleder företag och organisationer genom kritiska förändringsprojekt. Vi har kompetensen, erfarenheten och drivet för att hjälpa våra kunder genom alla faser av utvecklingsprocessen; från rådgivning och analys av förbättringsmöjligheter, till utformning och genomförande av dessa. Med utgångspunkt i uppdragsgivarens specifika förutsättningar, strävar vi efter att tillsammans med kunden skapa framgångsrika företag där affärer, medarbetare och teknik mår bra – vi kallar det Business Wellness.

Apply for this job