Managementkonsult inom strategi- och affärsutveckling till Centigo Direction

Stockholm, Stockholm County, Sweden · Centigo Direction

Description

Vi söker dig som brinner för strategi- och affärsutveckling och vill vara en del av att vidareutveckla Centigos strategiaffär.

Centigo bygger upp morgondagens strategikonsult genom vår affärsenhet Direction. Det gör vi därför att vi är övertygade om att det för att vara framgångsrik i dagens dynamiska och snabbföränderliga affärsklimat krävs ett nytänkande angreppssätt på strategi, styrning och organisation.

Vi vill hjälpa våra kunder att våga utmana sig själva och sin affärsmodell och därigenom skapa innovativa och snabbrörliga företag. Vårt arbetssätt är involverande och utgår alltid från kundens unika förutsättningar. Vi kombinerar insiktsfulla analyser och omvärldsfaktorer med ett hypotesbaserat och iterativt angreppssätt som säkerställer förankring genom hela processen. Resultatet är en tydlig strategisk riktning med relevans, som säkrar genomförbarhet och kundvärde.


Din profil:

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av strategi- och affärsutveckling eller innovation, med erfarenhet som managementkonsult i grunden och en relevant akademisk examen. Du är driven och initiativtagande och trivs med att ta ansvar. Du är analytisk och tar dig samtidigt an nya situationer med ett kreativt mindset.

Liksom vi tror du att dagens och morgondagens företagsklimat ställer nya krav på strategiprocesser, styrning och organisation. Du vill vara med och bygga upp vår strategiaffär med möjlighet att påverka och utrymme att själv utvecklas. Du drivs av att skapa och underhålla relationer och ser säljande som en del av din roll. Vidare behöver du kunna arbeta obehindrat med både svenska och engelska som arbetsspråk i våra kunduppdrag.


Om Centigo:

Centigo är ett snabbväxande konsultbolag som vägleder företag och organisationer i affärskritiska frågor. Vi har kompetensen, erfarenheten och drivet att hjälpa våra kunder genom alla faser av utvecklingsprocessen; från strategi, rådgivning och analys av förändringsbehov, till utformning och genomförande av dessa. Med utgångspunkt i uppdragsgivarens specifika förutsättningar, strävar vi efter att tillsammans med kunden skapa långsiktigt framgångsrika företag.

Centigo erbjuder en ambitionsdriven kultur präglad av entreprenörsanda där du får vara med och skapa värde i utmanande förändringsinitiativ hos våra kunder. Vi drivs helt utan chefer och besluten hos oss fattas så nära individen som möjligt, vilket innebär att vi är lyhörda för dina ambitioner och förväntar oss att du har viljan att växa som konsult och individ. Vi ska vara det bästa växthuset för människor och idéer där alla kan nå sin fulla potential.


Såhär ansöker du:

Ansök redan idag genom att fylla i formuläret nedan. Urval och intervjuer sker löpande och uppstart sker enligt överenskommelse.


Har du frågor eller vill veta mer?

Välkommen att kontakta Ulrika Bernhoff, Partner och affärsenhetsansvarig för Centigo Direction, på 073-324 59 83.


Välkommen med din ansökan!


Nyckelord: strategi, strategiutveckling, affärsutveckling, affärsmodellering, innovation, styrning, organisationsutveckling, strategy development, business development, business model, innovation, organizational development


Apply for this job